2130402898 Παλαιολόγου 46, Ανω Λιόσια tsoulakos@yahoo.gr

Έπιπλα Τσουλάκος
____
προφίλ εταιρείας

 

Σχεδίαση, κατασκευή και εμπορία επίπλων

 

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1979 από τον δημιουργό της “Τσουλάκο Θρασύβουλο”.

Για 30 χρόνια πρωταγωνίστησε στην σχεδίαση και κατασκευή τραπεζακίων σαλονιού με βασικό γνώμονα την δημιουργία ποιοτικών επίπλων.

Από το 2010 η επιχείρηση πέρασε στα χέρια του υιού του Δημητρίου, ο οποίος συνεχίζοντας την παράδοση, αναβάθμισε την γκάμα των επίπλων εσωτερικού χώρου και την προσαρμόζει ανάλογα με τις απαιτήσεις της εποχής.

Παραμένοντας πιστοί στην παράδοση και χρησιμοποιώντας πάντα ποιοτικές πρώτες ύλες, δημιουργούμε χειροποίητα έπιπλα προσαρμοσμένα στις λειτουργικές ανάγκες του χώρου, αλλά και του προσωπικού σας γούστου, έχοντας οδηγό την εγγυημένη ποιότητα και την απόλυτη ικανοποίησή σας.
 

Διαθέτοντας σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και άριστα καταρτισμένο αλλά και έμπειρο προσωπικό,
κατασκευάζουμε τα έπιπλά σας με μεράκι και αγάπη – δίνοντας έμφαση στην καλαισθησία και τη λεπτομέρεια – πάντα σε προσιτές και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

 

Διαθέτουμε ποικιλία επιλογών σε μοντέρνα αλλά και κλασικά έπιπλα (τραπεζάκια σαλονιού, τραπεζαρίες, καρέκλες, συνθέσεις, μπουφέδες, κρεβατοκάμαρες, μικροέπιπλα, κ.λ.π.) και σας προσφέρουμε προτάσεις αρμονικής διακόσμησης, για να διαμορφώσετε έναν άνετο, ευχάριστο και μοναδικό για σας χώρο.