2130402898 Παλαιολόγου 46, Ανω Λιόσια tsoulakos@yahoo.gr


Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1979 από τον δημιουργό της “Τσουλάκο Θρασύβουλο”.

Για 30 χρόνια πρωταγωνίστησε στην σχεδίαση και κατασκευή τραπεζακίων σαλονιού με βασικό γνώμονα την δημιουργία ποιοτικών επίπλων.

Από το 2010 η επιχείρηση πέρασε στα χέρια του υιού του Δημητρίου, ο οποίος συνεχίζοντας την παράδοση, αναβάθμισε την γκάμα των επίπλων εσωτερικού χώρου και την προσαρμόζει ανάλογα με τις απαιτήσεις της εποχής.

Παραμένοντας πιστοί στην παράδοση και χρησιμοποιώντας πάντα ποιοτικές πρώτες ύλες, δημιουργούμε χειροποίητα έπιπλα προσαρμοσμένα στις λειτουργικές ανάγκες του χώρου, αλλά και του προσωπικού σας γούστου, έχοντας οδηγό την εγγυημένη ποιότητα και την απόλυτη ικανοποίησή σας.


Διαθέτοντας σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και άριστα καταρτισμένο αλλά και έμπειρο προσωπικό,
κατασκευάζουμε τα έπιπλά σας με μεράκι και αγάπη – δίνοντας έμφαση στην καλαισθησία και τη λεπτομέρεια – πάντα σε προσιτές και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

 

 

Σχεδίαση, κατασκευή και εμπορία επίπλων

Σχεδίαση, κατασκευή και εμπορία επίπλων

Μια επισκεψη στο χώρο σας θα μας δώσει την ευκαιρία να μιλήσουμε από κοντά και σε πραγματικό χρόνο να πάρουμε μέτρα να δούμε διαστάσεις και να σας δώσουμε μια προσφορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ

Διαμορφώστε ένα υπνοδωμάτιο το οποίο θα σας εκφράζει απόλυτα και θα σας ηρεμεί με την αισθητική αλλά και με τη λειτουργικότητα του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ-ΒΙΤΡΙΝΕΣ
ΜΙΚΡΟΕΠΙΠΛΑ